Ads Top

Achmea Innovation Fund investeert in fintechbedrijf BetterTradeOff

Het Achmea Innovation Fund heeft een belang genomen in BetterTradeOff.  Dit fintechbedrijf uit Singapore wil financiële planning toegankelijk maken voor iedereen.

Met de komende wijzigingen in de Nederlandse pensioenwetgeving verschuift de verantwoordelijkheid voor het eigen pensioen steeds meer naar het individu. Hierdoor krijgen mensen een actievere rol bij het plannen van hun toekomst en het bepalen van wat ze nodig hebben voor een goed pensioen. Volgens onderzoek van Mercer denkt slechts 20 procent van de Nederlanders dat hun pensioenregeling na pensionering voldoende zal zijn.
 
Het online platform van BetterTradeOff vereenvoudigt het opstellen van een degelijk en uitgebreid financieel plan aanzienlijk. Gebruikers kunnen binnen enkele minuten een eerste plan opstellen door simpelweg hun huidige financiële gegevens in te voeren. Van daaruit kunnen ze verschillende doelen en dromen in hun plan onderbrengen en zelf zien wat ze nodig hebben om daar te komen. De tool geeft gebruikers een compleet beeld van al hun financiën; van investeringen en onroerend goed tot aan hun maandelijkse kosten van levensonderhoud.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.