Ads Top

ABN AMRO introduceert E-ID met betaalfunctie in partnership met Swapfiets

ABN AMRO introduceert ID & pay, de app die bestaande omslachtige aanmeld- en betaalprocessen vervangt door één online ID & betaalfunctionaliteit binnen de veilige omgeving van de bank.

De bank en Swapfiets starten een eerste pilot samenwerking, die (nieuwe) klanten de mogelijkheid geeft om binnen enkele seconden zich te aan te melden en te betalen voor hun Swapfiets membership, wat het onboarding- en betaalproces een stuk efficiënter maakt.

ID & pay is ontwikkeld binnen ABN AMRO en bestaat uit een app waar gebruikers hun ID veilig kunnen opslaan én betalingen mee kunnen uitvoeren.

De functionaliteit is vergelijkbaar met een Google-login in combinatie met PayPal, maar dan binnen de beveiligde omgeving van de bank. Hierdoor wordt ook de privacy van de gebruiker beschermd en worden de gedeelde persoonsgegevens en uitgevoerde betalingen in een overzichtelijke app weergegeven.

Swapfiets is 's werelds eerste ‘bicycle as a service’ bedrijf. Opgericht in 2014 in Nederland, groeide de scale-up snel uit tot een van de meest toonaangevende leveranciers van micromobiliteit in Europa, met inmiddels meer dan 280.000 leden in Nederland, Duitsland, België, Denemarken, Frankrijk, Italië en het Verenigd Koninkrijk.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.