Ads Top

Stefaan Decraene nieuwe voorzitter groepsdirectie coöperatieve Rabobank

Stefaan Decraene wordt voorzitter van de groepsdirectie van de Rabobank voor een termijn van vier jaar. In deze rol volgt hij Wiebe Draijer op, die als eerder aangekondigd stopt per 1 oktober 2022 na afronding van zijn tweede termijn. De benoeming geldt onder voorbehoud van goedkeuring van de toezichthouders en advies van medezeggenschapsorganen.

Decraene zal in het najaar van 2022 starten, zodra zijn huidige werkzaamheden zijn afgerond. Chief Financial Officer en lid van de groepsdirectie Bas Brouwers neemt het voorzitterschap ad interim waar.

Stefaan Decraene (1964, Belgische nationaliteit) studeerde toegepaste economie aan de Katholieke Universiteit Leuven en heeft meer dan dertig jaar bancaire internationale ervaring op operationeel en bestuurlijk niveau. Hij was onder meer CEO van Dexia Bank België en als lid van het Executive Committee van Dexia Groep verantwoordelijk voor retail en commercial banking. De laatste 10 jaar was Stefaan Decraene lid van het Executive Committee van BNP Paribas en verantwoordelijk voor international retail and commercial banking.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.