Ads Top

Mogelijk lanceert het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds II

Na de resultaten van het eerste Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds, kunnen beleggers zich aanmelden voor participatie in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds II. Instappen kan vanaf 100.000 euro voor 5 jaar vast en het geprognosticeerd rendement bedraagt 5 procent per jaar.

In het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds leggen meerdere beleggers geld in. Met dit geld financiert Mogelijk hoogwaardig zakelijk vastgoed, met name kantoren en bedrijfspanden. Het fonds krijgt eerste recht op hypotheek op de leningen en Mogelijk sluit voor alle objecten een secundaire opstalverzekering af. Het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds is daarmee een veilige beleggingsoptie met een aantrekkelijk redendement dat maandelijks wordt uitgekeerd.
 
Mogelijk biedt investeerders twee opties om te investeren in zakelijke hypotheken: via één-op-één financiering; één investeerder financiert een zakelijke hypotheek van één ondernemer. Deze optie is met name interessant voor de actievere investeerder die graag zelf de investeringsaanbieding selecteert. Het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds biedt veel gemak en comfort, na inleg hoeft de belegger niets meer te doen.

Meer informatie over het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds II is de vinden op de website van Mogelijk. Mogelijk organiseert ook een aantal kennissessies voor potentiële fondsbeleggers om hen te informeren over het nieuwe fonds

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.