Ads Top

Europees investeringsplatform Scalable Capital is nu beschikbaar in Nederland

Scalable Capital, een digitaal investeringsplatform in Europa, breidt uit naar Nederland. Met de Scalable Broker en Scalable Crypto introduceert het bedrijf naar eigen zeggen handige en kosteneffectieve handels- en spaarplannen in exchange-traded funds (ETF's), beleggingsfondsen, aandelen en cryptovaluta voor Nederlandse particuliere beleggers.

De Scalable Broker biedt Nederlandse klanten een full-service online broker. Zij krijgen toegang tot meer dan 7000 wereldwijde aandelen, waaronder van Nederlandse bekende namen, Amerikaanse ‘blue chips’ en aandelen uit opkomende markten. Beleggers hebben de keuze uit twee gereguleerde Europese beurzen om op te handelen: Xetra, van de Deutsche Börse AG, of gettex, een beurs van de Bayerische Börse AG. Er worden geen wisselkoerskosten in rekening gebracht, aangezien alle transacties euro worden afgerekend.

Beleggers kunnen hun beleggingen diversifiëren via meer dan 1.800 ETF's en 2.000 beleggingsfondsen, evenals alle belangrijke cryptovaluta. De broker biedt een groot scala aan ETF's die voldoen aan de criteria op het gebied van milieu, maatschappij en bestuur (ESG) en die maatschappelijk verantwoorde beleggingen (SRI) volgen. Naast de duurzame ETF's, completeren een grote verscheidenheid aan aandelen-ETF's, dividend-ETF's en commodity-ETF's het aanbod van de Scalable Broker, waardoor het echt een one-stop-shop is voor zowel ervaren als nieuwe beleggers.

Alle ETF's, een selectie van de meest populaire aandelen en beleggingsfondsen, evenals de cryptovaluta komen in aanmerking voor spaarplannen. De spaarplannen kunnen worden opgezet vanaf een bedrag van slechts 1 euro, en zijn commissievrij.

Scalable Capital biedt alle ordertypes (markt-, limiet-, stop-, stop-limietorder) kosteloos aan, evenals verlengde handelsuren (8.00 tot 22.00 uur), gratis realtime prijsgegevens, verschillende taalversies en nog veel meer functies in een moderne en intuïtieve interface op zowel web als mobiele apps (iOS en Android).

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.