Ads Top

Mollie maakt stap naar financiële dienstverlening met lancering van Mollie Capital

Betaalverwerker Mollie introduceert Mollie Capital. Mollie Capital biedt kleine en middelgrote bedrijven een snelle en flexibele manier om aan geld te komen.

Mollie Capital is een volledig geïntegreerde dienst voor zakelijke financiering. Bedrijven die hiervoor in aanmerking komen, kunnen een voorschot tot 250.000 euro aanvragen. Bij de beoordeling van hun verzoek wordt rekening gehouden met diverse factoren, waaronder de transactiegeschiedenis bij Mollie. Bedrijven kunnen via het Mollie dashboard eenvoudig een voorschot aanvragen.

In de meeste gevallen zal dit voorschot nog dezelfde dag beschikbaar worden gesteld. De terugbetaling vindt vervolgens automatisch plaats middels een percentage van de dagelijkse omzet en er wordt een eenmalig bedrag in rekening gebracht voor de vaste kosten.

Jonge en innovatieve bedrijven hebben moeite met het krijgen van leningen. Dit blijkt uit diverse onderzoeken over de toegang tot financiering voor kleine en middelgrote bedrijven, waaronder dit onderzoek van de Europese Centrale Bank. Het groeitempo van mkb-organisaties wordt vervolgens vertraagd door het niet kunnen aanschaffen van voorraden, niet kunnen financieren van marketingcampagnes of het niet kunnen investeren in de uitbreiding van hun bedrijfsactiviteiten.

Mollie Capital is een aantrekkelijk alternatief voor traditionele financieringsoplossingen. Het helpt klanten van Mollie om verder te kunnen groeien. Mollies klanten besparen met Mollie Capital tijd en profiteren van een hogere efficiëntie doordat het complete proces wordt beheerd in het platform waar zij ook hun omzet binnenkrijgen.

Ter voorbereiding op de productlancering werd Mollie Capital aangeboden aan een kleine groep bedrijven, zodat de dienst verder kon worden geoptimaliseerd. Tom Kapitein van Glamour Your Hair, een van de eerste gebruikers van de volledig geïntegreerde dienst van Mollie.

Mollie Capital zal aanvankelijk worden aangeboden aan een select aantal bedrijven in Nederland en België. De plannen zijn om de beschikbaarheid van de dienst later dit jaar uit te breiden naar andere markten.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.