Ads Top

ABN AMRO - ODDO BHF uitgeroepen tot beste broker in de Benelux

ABN AMRO – ODDO BHF is trotse winnaar van de titel Best Benelux Broker in de 2022 European Ranking. Naast de titel Best Benelux Broker won ABN AMRO - ODDO BHF ook diverse individuele prijzen.

De joint venture gaat aan kop in alle vier subcategorieën: Research, Sales, Trading & Execution en Corporate Access. Bovendien werd Cor Kluis van ABN AMRO - ODDO BHF uitgeroepen tot Best Analyst.

In 2021 gingen ABN AMRO en ODDO BHF met elkaar een strategisch partnerschap aan, waarin de equity brokerage dienstverlening van beide partijen in de Benelux werd samengevoegd. ABN AMRO levert hierin de aandelenresearch voor de Benelux, institutionele sales, toegang tot bedrijven en handelsactiviteiten. ODDO BHF brengt op zijn beurt een technologisch zeer geavanceerd platform voor gestroomlijnde orderuitvoering in. De joint venture is vooral gericht op de Benelux en is gevestigd op het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam.

Doel van de samenwerking is een betere dienstverlening aan zowel zakelijke als institutionele klanten rond aandelenmarkten, zakelijke bemiddeling en aan- en verkoop van aandelen. Hiermee verbreden beide partijen hun aanbod van kwalitatief hoogstaand onderzoek naar bijna 700 beursgenoteerde bedrijven en breiden ze hun distributienetwerk uit naar ruim 700 institutionele klanten in Europa en de Verenigde Staten.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.