Ads Top

Hypotheekdienstverlener Stater ziet kansen in pan-Europese hypotheekmarkt

In de nieuwe aflevering van de podcast ‘Inmotion Talks', komen Stater CEO Erwin Dreuning en kersverse commissaris Frans van der Horst aan het woord over de kansen die zij zien voor de hypothecaire dienstverlener Stater.

Inmotion Talks spreekt de heren over meerdere onderwerpen, waaronder; de strategische investering van Infosys in Stater, de Europese hypotheekmarkt en de internationale ambities die de organisatie heeft.

Stater beheert ruim 40 procent van de Nederlandse hypotheekmarkt en is naast Nederland ook actief in België en Duitsland. Vandaag de dag spelen er nog altijd tal van ontwikkelingen en uitdagingen en zijn er veel kansen.

Stater benadert de internationale ambities stapsgewijs. “Dat gaat langzaam. We zeggen in Duitsland ook: we willen hier als een olievlek groeien. Dus dat is echt een model van evolutie en niet van revolutie” , legt Dreuning uit. Wat de toekomst ook precies brengt. De CEO en commissaris kijken er naar uit om samen de komende jaren bij te dragen aan het vormgeven van deze evolutie.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.