Ads Top

Belfius breidt Apple Pay uit tot Bancontact

Belfius is de eerste Belgische bank die Bancontact via Apple Pay aanbiedt. Met hun Bancontact/Maestro-betaalkaarten die nu geïntegreerd zijn in Apple Pay, kunnen Belfius-klanten voortaan met hun iPhone of Apple Watch echt overal betalen waar contactloze betalingen aanvaard worden. B

Bancontact via Apple Pay is beschikbaar niet alleen voor Belfius-klanten, maar ook voor gebruikers van Banx, de gemeenschappelijke digitale bankapp imagined by Proximus and powered by Belfius.
 
De klanten moeten enkel hun iPhone of Apple Watch naast een betaalterminal houden om contactloos te betalen. Elke aankoop met Apple Pay is veilig dankzij de identificatie met Face ID, Touch ID of een PIN-code op het toestel, en ook dankzij een eenmalige unieke veiligheidscode. Apple Pay wordt aanvaard in kruidenierswinkels, apotheken, taxi’s, restaurants, espressobars, kleinhandelszaken en op veel andere plaatsen.

De klanten kunnen ook gebruikmaken van Apple Pay op iPhone, iPad en Mac om sneller en vlotter aankopen te doen via apps of op het internet via Safari, zonder een account te moeten aanmaken of voortdurend informatie over bezorging en facturatie te moeten invoeren. Met Apple Pay wordt vlotter betalen mogelijk voor leveringen van voeding en kruidenierswaren, online shopping, vervoer en parkeren enz. Apple Pay kan ook worden gebruikt voor het betalen via apps op een Apple Watch.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.