Ads Top

Triodos mobile banking app toont impact van elke belegde euro

Beleggers bij Triodos Bank kunnen voortaan direct zien welke impact ze creëren met elke euro die ze hebben geïnvesteerd in een van de beleggingsfondsen van de bank.

Dit is mogelijk dankzij een grondige update van de Triodos Mobile Banking app. Naast rekeningoverzichten en rendementen brengt de app nu ook heel helder in beeld wat beleggen via Triodos in beweging zet.

Zo zien klanten per fonds bijvoorbeeld hoeveel CO2 ze met hun belegging vermijden of hoeveel KWh duurzame energie wordt opgewekt. Of het aantal duurzame maaltijden of sociale voorzieningen dat hun belegging mogelijk maakt. Maar ook als je belegging tot afval leidt, toont de app dat transparant. Bovendien is in de app per beleggingsfonds zichtbaar welke Sustainable Development Goals Triodos-beleggers ondersteunen. Daarnaast kun je met app altijd en overal beleggingstransacties doen.

Vanaf juni zien ook spaarders bij Triodos Bank op individueel niveau de impact die hun spaargeld via kredietverlening aan duurzame ondernemers en groene hypotheekleningen genereert. Naast de impact van hun geld, krijgen klanten in de app dan ook info te zien over de duurzame ondernemers en projecten die dankzij de spaar- en beleggingsklanten van Triodos zijn gefinancierd.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.