Ads Top

Flow Your Money haalt 3,5 miljoen euro op bij internationale investeerders


Flow Your Money (Flow, de geldbeheerapp voor freelancers en particulieren, heeft tijdens een internationale financieringsronde geleid door Eleven Ventures 3,5 miljoen euro opgehaald.

Aan de ronde deden verder mee: RockSalt, de venture-tak van Saltpay, de NOM, Silverflow medeoprichter Robert Kraal (voormalig COO Adyen), Hristo Borisov (oprichter en CEO van Payhawk), Marnix van der Ploeg (Booking.com) en Arnoud Aalbersberg, de eigenaar van Travel Health Group.

De investering stelt Flow in staat haar platform, dat het mogelijk maakt om inkomende en uitgaande geldstromen automatisch te beheren, op te schalen en de stap te zetten naar ‘self driving money’: slim, volledig autonoom geldbeheer. Na Nederland wil Flow óók in Europa de grootste speler in deze groeimarkt worden.

Flow Your Money werd in 2018 opgericht door Daan van Klinken, Niels Mulder en Danny Wilson. De fintech-onderneming lanceerde in 2020 een app die inkomende geldstromen automatisch verdeelt over budgetten, spaarrekeningen en beleggingen op basis van ‘triggers’ die gebruikers zelf instellen. Zo is het mogelijk om met behulp van ‘slimme regels’ in één keer een geldsysteem in te stellen dat inkomsten automatisch budgetteert en prioriteert. Geldstromen komen zo direct in ‘potjes’ ofwel verschillende rekeningen terecht, zodat gebruikers beschikken over een overzicht van al hun inkomsten en uitgaven en altijd inzichtelijk is welk bedrag nog vrij te besteden is.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.