Ads Top

Last onder dwangsom voor Actuaat Pensioen Services voor niet voldoen aan informatieverzoek

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft op 10 juni een last onder dwangsom van 2000 euro per dag opgelegd aan Actuaat Pensioen Services in Amersfoort. Actuaat Pensioen Services voldoet niet aan informatieverzoeken van de AFM.

Het bedrijf heeft een financieel adviesbureau met een vergunning van de AFM. Als onderdeel van het toezicht van de AFM moet Actuaat Pensioen Services de vragenlijst MMAB en Wwft 2021 (Marktmonitor) invullen. De Marktmonitor helpt de AFM om inzicht in de markt te krijgen en haar toezicht gerichter in te zetten.

Ondanks herhaalde verzoeken heeft Actuaat Pensioen Services de gevraagde informatie niet aan de AFM geleverd. Daarom legt de AFM aan Actuaat Pensioen Services een last onder dwangsom op. Voor iedere dag dat Actuaat Pensioen Services niet voldoet aan de opgelegde last om de informatie alsnog te verstrekken, loopt de dwangsom op tot een maximum van in totaal 20.000 euro.

1 opmerking:

  1. Mijn naam is Silvia Scali en ik ben mantelzorger. Ik merk dat ik op dit moment het gelukkigst ben. Ik kom als getuigenis van een lening tussen individuen die ik zojuist heb ontvangen. Ik heb mijn lening gekregen dankzij de service van de heer Pierre Michel. Ik begon de procedures met haar afgelopen vrijdag en op dinsdag 10:45 aangezien de banken niet op zaterdag werken, toen kreeg ik de bevestiging dat de overboeking van het bedrag van mijn verzoek van € 85.000 naar mij op mijn rekening was gestuurd en na overleg heel vroeg mijn bankrekening, tot mijn grote verbazing was de overboeking succesvol. Hier is zijn e-mail. combaluzierp443@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.