Ads Top

De Volksbank blijft in handen van het Rijk


De Volksbank is nog niet gereed om op eigen benen verder te gaan. Het bedrijf achter onder meer SNS, ASN Bank en RegioBank heeft mede door de lage rentestanden zijn financiële positie niet voldoende verbeterd en blijft daarom in handen van de Nederlandse Staat. Dat vertelde demissionair minister Wopke Hoekstra van Financiën dinsdag.

De Volksbank is sinds de nationalisatie van het oude SNS Reaal in 2013 in handen van de Staat. 

De NLFI, de stichting die de staatsdeelnemingen in financiële instellingen beheert, zegt dat het succes van de nieuwe strategie voor een groot deel afhankelijk van de opbrengsten uit rente. De rente is momenteel laag.

1 opmerking:

  1. Mijn naam is Silvia Scali en ik ben mantelzorger. Ik merk dat ik op dit moment het gelukkigst ben. Ik kom als getuigenis van een lening tussen individuen die ik zojuist heb ontvangen. Ik heb mijn lening gekregen dankzij de service van de heer Pierre Michel. Ik begon de procedures met haar afgelopen vrijdag en op dinsdag 10:45 aangezien de banken niet op zaterdag werken, toen kreeg ik de bevestiging dat de overboeking van het bedrag van mijn verzoek van € 85.000 naar mij op mijn rekening was gestuurd en na overleg heel vroeg mijn bankrekening, tot mijn grote verbazing was de overboeking succesvol. Hier is zijn e-mail. combaluzierp443@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.