Ads Top

'Goed dat CDA zich hard maakt voor kredietregister'


MKB-Nederland is blij met de motie van CDA-Kamerlid Amhaouch waarin het kabinet wordt opgeroepen aan de slag te gaan met een plan van aanpak voor een kredietregister.

De MKB financieringsmarkt functioneert allesbehalve optimaal. Met een kredietregister worden zowel knelpunten in kredietverlening aangepakt als administratieve lasten verlaagd, zo bleek uit recent onderzoek.

Met een plan van aanpak waarin is uitgewerkt wat er nodig is voor de oprichting van een kredietregister, kan een volgend kabinet hier snel een beslissing over nemen en dat is nodig. De coronacrisis loopt weliswaar ten einde, maar veel bedrijven hebben nog steeds een grote financiële klap te verwerken.

Veel andere landen hebben al een kredietregister. Ook het IMF pleit voor de oprichting van een publiek kredietregister in Nederland, om de toetreding van alternatieve aanbieders op de financieringsmarkt te vergemakkelijken.

1 opmerking:

  1. Mijn naam is Silvia Scali en ik ben mantelzorger. Ik merk dat ik op dit moment het gelukkigst ben. Ik kom als getuigenis van een lening tussen individuen die ik zojuist heb ontvangen. Ik heb mijn lening gekregen dankzij de service van de heer Pierre Michel. Ik begon de procedures met haar afgelopen vrijdag en op dinsdag 10:45 aangezien de banken niet op zaterdag werken, toen kreeg ik de bevestiging dat de overboeking van het bedrag van mijn verzoek van € 85.000 naar mij op mijn rekening was gestuurd en na overleg heel vroeg mijn bankrekening, tot mijn grote verbazing was de overboeking succesvol. Hier is zijn e-mail. combaluzierp443@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.