Ads Top

AFM heeft een nieuw logo


De afgelopen jaren is de huisstijl van de AFM doorontwikkeld naar de eisen van deze tijd. Sluitstuk van deze vernieuwing is een nieuw logo.

De rationale achter het nieuwe logo is dat we als toezichthouder naast handhaving ook met de financiële markten bouwen aan duurzaam financieel welzijn in Nederland. Dit zie je terug in het beeldmerk: lijnen die van buiten naar binnen bewegen symboliseren dat we in gesprek zijn met de sector. Tegelijkertijd vormen ze een toeziend oog: alert op risico’s, klaar om te handhaven.

De verandering was nodig omdat de oude huisstijl en het logo veertien jaar geleden zijn ontwikkeld en niet meer voldeden aan de huidige eisen voor typografie en digitale toegankelijkheid.

1 opmerking:

  1. Mijn naam is Silvia Scali en ik ben mantelzorger. Ik merk dat ik op dit moment het gelukkigst ben. Ik kom als getuigenis van een lening tussen individuen die ik zojuist heb ontvangen. Ik heb mijn lening gekregen dankzij de service van de heer Pierre Michel. Ik begon de procedures met haar afgelopen vrijdag en op dinsdag 10:45 aangezien de banken niet op zaterdag werken, toen kreeg ik de bevestiging dat de overboeking van het bedrag van mijn verzoek van € 85.000 naar mij op mijn rekening was gestuurd en na overleg heel vroeg mijn bankrekening, tot mijn grote verbazing was de overboeking succesvol. Hier is zijn e-mail. combaluzierp443@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.