Ads Top

Aegon Nederland benoemt Matthijs Hofstede en Frank van Wessel

Matthijs Hofstede is per 1 augustus benoemd tot CEO van Aegon Hypotheken BV. Frank van Wessel is per 1 augustus de managing director van Aegon Schadeverzekering NV. Beide benoemingen zijn onderdeel van de nieuwe structuur en strategie van Aegon Nederland waarbij de bedrijfsonderdelen hun eigen strategieën en operationele plannen ontwikkelen en uitvoeren.

Hofstede (1973) studeerde rechten in Groningen en vervulde daarna functies bij onder meer ABN AMRO en PA Consulting in business development en strategieontwikkeling. Sinds 2010 werkt Matthijs bij Aegon, eerst als zelfstandig consultant en daarna als vaste kracht in het schadebedrijf. Vanaf 2013 als directeur Schade Zakelijk, Volmacht en Beurs. Vervolgens als directeur Schade Particulier. Sinds 1 januari 2020 is hij value stream owner van Hypotheken.

rank van Wessel (1983) deed zijn master Economics aan Tilburg University. Tijdens zijn studie werkte hij bij een assurantietussenpersoon en had hij enkele jaren een webdesignbedrijf. Carrière maakte hij vanaf 2009 bij Delta Lloyd Groep bij onder meer BeFrank, OHRA en Delta Lloyd op domeinen als business development, data management, IT en digitalisering. Hij werkt sinds begin 2018 bij Aegon, waar hij achtereenvolgens verantwoordelijk was voor Customer & Digital Services en Schade Particulier. Per 1 augustus 2021 wordt hij managing director van Aegon Schadeverzekering NV.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.