Ads Top

ABN AMRO doet mee met initiatief Banking for Impact

Een consortium van banken (ABN AMRO, Danske, UBS, DBS) heeft in samenwerking met Harvard Business School en Impact Institute de start aangekondigd van het initiatief ‘Banking for Impact’. Het initiatief is gericht op verbetering van de transparantie en vergelijkbaarheid van impact rapportages.

Met Banking for Impact wordt een wereldwijde standard voor impact reporting in het leven geroepen. Impact reporting zorgt vanuit verschillende invalshoeken (financieel, sociaal en milieu) voor transparantie over de impact die banken en hun activiteiten hebben op hun stakeholders.

Eenduidige regels zullen leiden tot betere vergelijkbaarheid en inzichten, en zijn bevorderlijk voor de transitie naar een duurzamere economie.

1 opmerking:

  1. Mijn naam is Silvia Scali en ik ben mantelzorger. Ik merk dat ik op dit moment het gelukkigst ben. Ik kom als getuigenis van een lening tussen individuen die ik zojuist heb ontvangen. Ik heb mijn lening gekregen dankzij de service van de heer Pierre Michel. Ik begon de procedures met haar afgelopen vrijdag en op dinsdag 10:45 aangezien de banken niet op zaterdag werken, toen kreeg ik de bevestiging dat de overboeking van het bedrag van mijn verzoek van € 85.000 naar mij op mijn rekening was gestuurd en na overleg heel vroeg mijn bankrekening, tot mijn grote verbazing was de overboeking succesvol. Hier is zijn e-mail. combaluzierp443@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.