Ads Top

Better Options: samenwerking met Icoinic Delta Neutral Fund

De Amsterdamse beurshandelaar en -dienstverlener Better Options heeft bekendgemaakt te gaan samenwerken met het eveneens Amsterdamse cryptobeleggingsfonds Icoinic. Better Options gaat het nieuw te lanceren cryptofonds van Icoinic, het Delta Neutral Fund, aanbieden. Daarnaast belegt Better Options voor eigen rekening in het fonds.

Met deze samenwerking zet Better Options de eerste stappen in crypto. 

Het Icoinic Delta Neutral Fund streeft naar een stabiel gematigd tot hoog rendement. Dit rendement komt voort uit efficiënte handel op de inefficiënties in de cryptomarkten.Het succes van de handel is niet primair afhankelijk van prijsniveaus, maar van de liquiditeit en activiteit in de markt. Het fonds is dan ook bedoeld als anker in een volatiele markt. Better Options-partner Peter Siegmann: “Door die strategie van verdienen aan marktactiviteit hoef je geen uitgesproken believer te zijn om toch geld te kunnen verdienen in crypto. Ook als de markt daalt kunnen we er nog steeds van profiteren.

1 opmerking:

  1. Mijn naam is Silvia Scali en ik ben mantelzorger. Ik merk dat ik op dit moment het gelukkigst ben. Ik kom als getuigenis van een lening tussen individuen die ik zojuist heb ontvangen. Ik heb mijn lening gekregen dankzij de service van de heer Pierre Michel. Ik begon de procedures met haar afgelopen vrijdag en op dinsdag 10:45 aangezien de banken niet op zaterdag werken, toen kreeg ik de bevestiging dat de overboeking van het bedrag van mijn verzoek van € 85.000 naar mij op mijn rekening was gestuurd en na overleg heel vroeg mijn bankrekening, tot mijn grote verbazing was de overboeking succesvol. Hier is zijn e-mail. combaluzierp443@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.