Ads Top

Cryptovermogensbeheerder Icoinic Capital lanceert Delta Neutral Fund

De Amsterdamse cryptovermogensbeheerder Icoinic Capital lanceert deze week zijn derde fonds, het Delta Neutral Fund.

Na de succesvolle lancering van het DeFi Fund in april van dit jaar, richt dit nieuwe fonds zich op marge maken in de cryptomarkt zonder de hoge risico’s die horen bij de volatiliteit ervan.

Het Icoinic Delta Neutral Fund streeft naar een stabiel rendement. Dit rendement komt voort uit efficiënte handel op de inefficiënties in de cryptomarkten. Het fonds rekent daarom op een positief rendement in zowel een dalende als een stijgende cryptomarkt. Het succes van de handel is niet primair afhankelijk van prijsniveaus, maar van het volume. Het fonds is bedoeld als anker in een volatiele markt.

Het fonds volgt een absolute rendementsstrategie zonder een gerichte kijk op de onderliggende markt te hebben. Door gebruik te maken van marktinefficiënties en prijsdislocaties, biedt deze strategie de markten liquiditeit en profiteert hij van hoge volatiliteit om consistente positieve rendementen te behalen, binnen een strikt gedefinieerd risicokader.

Omdat het fonds marktneutraal is, neemt het compenserende long- en shortposities in, zodat het een delta van nul heeft en ongevoelig is voor prijsbewegingen naar boven of naar beneden. Mede vanwege deze strategie en de professionaliteit van Icoinic Capital heeft beurshandelaar en -dienstverlener Better Options deze week aangekondigd te gaan samenwerken met het Delta Neutral Fund.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.