Ads Top

Joos Louwerier volgt Anthony Bradshaw op als Regional CEO van Allianz Benelux

Op 16 juli 2021 start Joos Louwerier als Regional CEO van Allianz Benelux. Hij volgt Anthony Bradshaw op, die na ruim vier jaar de overstap maakt naar Allianz SE om een impuls te geven aan de verdere ontwikkeling van de wereldwijde P&C-activiteiten.

Joos Louwerier (47) beschikt over ruime ervaring binnen de verzekeringssector en binnen Allianz Group en komt over van Allianz Life Indonesia. Hij begon in 2013 bij Allianz als Chief Operating Officer van Allianz Life Korea, en werd in 2016 benoemd tot CEO. 

Hij speelde een cruciale rol in de succesvolle herstructurering van de Zuid-Koreaanse entiteit. In 2017 werd hij aangesteld als Country Manager en President Director van Allianz Life Indonesia. Onder zijn leiding werd een digitale transformatie in gang gezet, resulterend in een substantiële groei en een positie als marktleider.

1 opmerking:

  1. Mijn naam is Silvia Scali en ik ben mantelzorger. Ik merk dat ik op dit moment het gelukkigst ben. Ik kom als getuigenis van een lening tussen individuen die ik zojuist heb ontvangen. Ik heb mijn lening gekregen dankzij de service van de heer Pierre Michel. Ik begon de procedures met haar afgelopen vrijdag en op dinsdag 10:45 aangezien de banken niet op zaterdag werken, toen kreeg ik de bevestiging dat de overboeking van het bedrag van mijn verzoek van € 85.000 naar mij op mijn rekening was gestuurd en na overleg heel vroeg mijn bankrekening, tot mijn grote verbazing was de overboeking succesvol. Hier is zijn e-mail. combaluzierp443@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.