Ads Top

Bunq haalt 193 miljoen euro op

Online bank bunq heeft 193 miljoen euro opgehaald tegen een waardering van 1,6 miljard. Pollen Street Capital en Ali Niknam, oprichter en CEO van bunq, namen deel aan de ronde.

Als onderdeel van de deal neemt het van origine Amsterdamse bedrijf Capitalflow Group over, een particuliere Ierse kredietverstrekker.

In een sector waar winstgevendheid verre van vanzelfsprekend is, heeft bunq haar allereerste winstgevende maand geboekt.

1 opmerking:

  1. Mijn naam is Silvia Scali en ik ben mantelzorger. Ik merk dat ik op dit moment het gelukkigst ben. Ik kom als getuigenis van een lening tussen individuen die ik zojuist heb ontvangen. Ik heb mijn lening gekregen dankzij de service van de heer Pierre Michel. Ik begon de procedures met haar afgelopen vrijdag en op dinsdag 10:45 aangezien de banken niet op zaterdag werken, toen kreeg ik de bevestiging dat de overboeking van het bedrag van mijn verzoek van € 85.000 naar mij op mijn rekening was gestuurd en na overleg heel vroeg mijn bankrekening, tot mijn grote verbazing was de overboeking succesvol. Hier is zijn e-mail. combaluzierp443@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.