Ads Top

Centraal Beheer helpt MKB-ondernemers met digitale veiligheid

Digitale ontwikkelingen brengen groeikansen met zich mee, maar ook risico's. Eén op de vijf MKB-ondernemers heeft wel eens te maken gehad met cybercrime. Centraal Beheer introduceert daarom CyberZeker; een cyberverzekering, een 24/7 hulpdienst en aanvullende cyberdiensten voor MKB-ondernemers.

Centraal Beheer biedt bedrijven tegen betaling ook een Cyber Security-assessment aan. Een specialist beoordeelt op locatie de huidige ICT-beveiliging op 3 belangrijke onderdelen: personeel, bedrijfsprocessen en technologie. Het adviesrapport geeft aan welke cyberrisico’s de MKB-ondernemer loopt en welke beveiligingsmaatregelen hij het beste kan nemen om de kans op cyberincidenten en menselijke fouten te verkleinen. Om een eerste indruk te krijgen van de cyberrisico’s kan hij een kosteloze checklist invullen.

“Ondernemers hebben groeiambities en wij willen die bedrijven graag helpen met innovatieve oplossingen, persoonlijke service en digitale ondersteuning”, aldus Jack Hommel van Centraal Beheer. “In een later stadium zullen we ook andere diensten aanbieden die het securityniveau omhoog brengen. Denk bijvoorbeeld aan monitoringsdiensten en een awareness-programma voor medewerkers. Op die manier helpt Centraal Beheer ondernemers om te blijven doen waar zij goed in zijn: ondernemen.”

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.