Ads Top

Niets zo persoonlijk als een hypotheek

Onder het motto ‘een aandeel in elkaar’ is maandag de nieuwe tv commercial van de Rabobank van start gegaan. Deze keer gaat de commercial over woonwensen. Het vertelt het echte verhaal van Felie en Bart uit Noord-Holland, en hun zoektocht naar hun droomhuis. Felie wilde haar ouderlijk huis kopen, maar de financiering ervan bleek een uitdaging. In de nieuwe commercials vormen Rabobank-klanten met hun oprechte verhalen de basis. Ze vertellen hun verhaal en het aandeel van de bank hierin.

De commercial toont het verhaal van het jonge gezin van Felie en Bart uit het Noord-Hollandse Schoorl. Met een tweede kind op komst, wilde het jonge gezin graag verhuizen. Eind vorig jaar kocht het stel de woning van haar vader in Schoorl. Haar moeder is onlangs overleden. Vader wilde verhuizen en zij vonden het een mooi idee om de woning te kopen met herinneringen aan haar moeder, maar vooral zoals ze het zelf zegt haar ‘eigen geschiedenis te schrijven met hun eigen gezin’. De hypotheek was nog een uitdaging, want ze hadden beiden een tijdelijk contract en er was nog een restschuld. De vader was bereid om een schenking te doen. Samen met de hypotheekadviseurs van de Rabobank, hebben ze de juiste hypotheek gekregen waarmee ze hun droomhuis hebben kunnen kopen.

Klanten staan centraal in de campagne en vervullen de hoofdrol in de campagne. Het gaat om mensen met een ambitie, waarin de Rabobank die energie versterkt door mensen te verbinden en toegang te geven tot financiële diensten, kennis en netwerken.

Heleen Crielaard,  verantwoordelijk voor Merk en Marktcommunicatie bij Rabobank: “De wonen commercial is de derde commercial na de introductiecampagne ‘Manifesto’ in de nieuwe serie commercials ‘Aandeel in Elkaar’, waarin we onze klanten de hoofdrol laten vervullen. Uit onderzoek en scores blijkt dat deze nieuwe aanpak door het Nederlands publiek wordt gewaardeerd. Onder andere vanwege de authenticiteit, want het gaat om  echte mensen, met echte verhalen, waarin hun passie centraal staat. De waardering zien we ook terug op sociale media.”

De geïntegreerde wonen campagne van Rabobank loopt van 18 mei tot begin juli. Naast de tv commercial zijn er drie tag ons en drie radio commercials om de volgende proposities onder de aandacht te brengen: Landelijk Inloopspreekuur op zaterdag 30 mei en het Rabobank Hypotheekdossier. Verder is er o.a. online bannering op relevante websites als Jaap & Funda en zijn er lokale marktbewerkingspakketten om de proposities in de lokale omgeving kenbaar te maken. 

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.