Ads Top

Figlo introduceert adviessoftware voor vermogensbeheer

Figlo, leverancier van financiële adviessoftware, lanceert de Figlo Doelmonitor. Met dit online programma krijgen klanten samen met hun financieel adviseurs eenvoudig inzichtelijk hoe ze een financieel doel in de toekomst kunnen bereiken of waar ze op dit moment staan ten opzichte van het doel. De Doelmonitor is een nieuwe applicatie binnen het Figlo Platform.

Met de invoer van enkele gegevens in de Figlo Doelmonitor maakt de adviseur de kans inzichtelijk dat de klant zijn beleggingsdoel haalt. Ook is het mogelijk om o.a. na te gaan of de spaar- en beleggingsproducten (nog) bij het profiel en de wensen van de klant passen en wat het effect is van het inleggen van extra geld of het veranderen van de risicobereidheid. Het programma werkt met eenvoudige en visueel aantrekkelijke grafieken en plaatjes, zodat de informatie voor iedereen begrijpelijk en toegankelijk is.

Figlo Doelmonitor is gebaseerd op software uit de Verenigde Staten, waar men op het gebied van vermogensbeheer voor loopt op Europa. Vorig jaar werd Figlo onderdeel van het Amerikaanse Advicent. De Doelmonitor is het eerste product dat Figlo in samenwerking met Advicent op de Nederlandse markt brengt.

De Figlo Doelmonitor is onderdeel van een nieuwe release van het Figlo Platform. Dit is een online platform voor alle vormen van financieel inzicht, overzicht en advies. Naast de adviseur hebben ook consumenten via dit programma toegang tot hun financiële informatie. Bovendien kunnen zij online communiceren met hun adviseur of bank. Sinds maandag 18 mei 2015 is de Figlo software ook beschikbaar voor alle financieel adviseurs in de Verenigde Staten.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.