Ads Top

Hans Biesheuvel start Dé Nieuwe OndernemersBank (DNOB)

De Nieuwe Ondernemersbank (DNOB) opent op 1 september, met 36 kantoren door heel Nederland verspreid, de deur voor het MKB. De Nieuwe Ondernemersbank introduceert een heel nieuw concept van kapitaalverstrekking in de volle breedte. Ondernemers die op zoek zijn naar financiering, krijgen via de DNOB op een makkelijkere en toegankelijkere manier toegang tot kapitaal en krediet. DNOB creëert in Nederland een tot nu niet bestaande vorm van MKB-financiering. Door een individuele financieringsaanvraag onder te brengen bij verschillende banken en andere kapitaalverschaffers. Door die stapeling wordt het ook voor de financiers minder risicovol om de financiering te verstrekken. En krijgen die dus ook meer kansen en mogelijkheden bij het MKB. DNOB verwacht hierdoor een enorme impuls aan ondernemend Nederland te kunnen geven.

Hans Biesheuvel (Voorzitter ONL): "Wat een jaar geleden begon met een uitgesproken en urgent idee, is nu een droom die uitkomt. We gaan de MKB-bedrijven concreet en snel helpen bij hun nu veel te lastige en lange zoektocht naar financiering. We gaan iets heel nieuws doen in Nederland, we gaan bedrijven écht aan nieuw geld helpen. En DNOB zal die MKB-ondernemers ook na de financiering betrokken blijven volgen en inhoudelijk blijven adviseren. Door deze nieuwe financieringsconstructie verwacht ik heel veel ondernemers te kunnen helpen, die nu niet in aanmerking komen voor financiering of alternatieven niet weten te bereiken."

De Nieuwe OndernemersBank is een samenwerkingsverband tussen ONL en Credion. Credion is een bestaande financiële dienstverlener, die al 15 jaar gespecialiseerd is in financieringsadvies en begeleiding van MKB bedrijven. Samen met het netwerk en kennis van ONL wordt er nu een totaalaanbod geleverd aan het MKB, waarin structurele stapeling van deelkapitaal, een breder financieringsaanbod en inhoudelijk advies samen gaan. Deze toegankelijke combinatie bestond tot op heden in Nederland niet.

De OndernemersBank is er voor alle groei-ondernemers van Nederland die een financiering zoeken. DNOB verwacht jaarlijks duizenden MKB-bedrijven aan kapitaal of krediet te kunnen helpen. Door deze nieuwe vorm kan DNOB een centrale koppelfunctie gaan vervullen tussen ondernemers, financiers en banken. De Ondernemersbank wordt zodoende de tot nu toe ontbrekende totaalaanbieder van bedrijfsfinanciering.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.