Ads Top

Alle klanten van ABN AMRO eind 2015 een contactloze betaalpas

Aan het einde van dit jaar zullen alle particuliere klanten met een betaalrekening bij ABN AMRO contactloos kunnen betalen. Inmiddels zijn 2,3 miljoen passen vervangen en voor het einde van het jaar komen daar nog eens 2,4 miljoen bij. Vanaf vandaag start ABN AMRO met de uitgifte.

Gijs Schreuder, directeur particulier betalen: "Contactloos betalen wint aan populariteit. Elke maand zien we een verdubbeling van het aantal contactloze betalingen. We zijn blij dat we dit jaar alle klanten gebruik kunnen laten maken van deze snelle, veilige en makkelijke manier van betalen".

Bij contactloos betalen kunnen klanten bedragen tot en met € 25 afrekenen door de betaalpas tegen de betaalautomaat te houden. Invoeren van een pincode is niet nodig.

ABN AMRO is in juli 2013 als eerste bank in Nederland gestart met het uitgeven van contactloze betaalpassen. Inmiddels zijn meer dan 70.000 van de 300.000 betaalterminals geschikt om contactloze betalingen te kunnen doen. Ook in Europa kan op steeds meer plekken contactloos betaald worden, bijvoorbeeld in Duitsland, Spanje, Frankrijk en Zwitserland.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.