Ads Top

Centraal Beheer- klanten kunnen nu ook ‘Even Apeldoorn appen’

Vanaf vandaag kunnen klanten van Centraal Beheer de verzekeraar ook even appen. Centraal Beheer lanceert ‘Even Appen’ via een eigen WhatsApp-achtige service in de Centraal Beheer app. Met de Centraal Beheer app kunnen klanten nu direct communiceren met een medewerker van Centraal Beheer door met elkaar te ‘appen’ op een Whatsapp-achtige manier. Centraal Beheer biedt hiervoor als eerste verzekeraar in Nederland een eigen messaging oplossing vanuit haar app.

Projectleider Michiel Maathuis: 'Al  meer dan 100 jaar hebben onze klanten direct persoonlijk contact met Centraal Beheer. In een tijd waarin alles steeds sneller lijkt te gaan, willen we klanten zelf de keuze geven hoe ze met Centraal Beheer willen communiceren. Klanten kunnen nu naast Even Apeldoorn bellen, mailen, Facebooken en twitteren  dus ook Even Apeldoorn appen.'

Er is bewust gekozen vanuit privacy en veiligheid om een eigen berichtensysteem in de Centraal Beheer app te bouwen. Klanten kunnen vanuit de app vertrouwd, persoonlijk en eenvoudig vragen stellen en krijgen direct antwoord. Een groot voordeel voor de klant om vanuit de app te ‘appen’ is dat alle communicatie met Centraal Beheer en bijbehorende persoonlijke gegevens zich op één centrale plek bevinden.

Centraal Beheer ziet ‘Even appen’ als de volgende stap in haar servicestrategie om altijd op een sympathieke manier in verbinding te staan met de klant. Op de manier die de klant op dat moment wenst.”

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.