Ads Top

ASN Bank met Eindhoven in gesprek over design, duurzaamheid en hulp aan vluchtelingen

Op 19 mei organiseert de ASN Bank de talkshow ASN Live Eindhoven. Gevestigde en nieuwe namen uit de wereld van design praten over de rol van design voor een duurzame samenleving. Daarnaast vertelt Art Rooijakkers over zijn ervaring als ambassadeur voor Stichting Vluchteling.

De ASN Bank bezoekt designstad Eindhoven om met klanten en geïnteresseerden te praten over een rechtvaardige, duurzame samenleving. De avond is via livestream te volgen op www.morgen-vandaag.nl

In het eerste gesprek praat presentator Leon Verdonschot met designer Ad van Berlo en Martijn Paulen, directeur van Capital D over de kracht van design. Later op de avond laten jonge, sociale ondernemers zien hoe zij design inzetten voor een betere wereld.

Art Rooijakkers, opgegroeid in Geldrop, is presentator (onder andere Wie is de Mol) en ambassadeur voor Stichting Vluchteling. Hij neemt de aanwezigen mee naar vluchtelingenkampen in het Noorden van Irak. Daar sprak hij onlangs met enkele van de 12 miljoen Syriërs die huis en haard hebben moeten verlaten.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.