Ads Top

Crowdfunding platform CrowdAboutNow bereikt mijlpaal: 100 miljoen gefinancierd

CrowdAboutNow, het crowdfunding platform dat zich specifiek richt op het financieren van lokale- en impact ondernemers, heeft de mijlpaal bereikt van 100 miljoen.

In totaal is er 100 miljoen geïnvesteerd in ondernemers die met het platform hun crowdfunding zijn gestart. 110.000 particuliere investeerders financierden mee. De missie van het platform is om bij te dragen aan een sociale en lokale economie waarin ondernemers in verbinding staan met hun omgeving, crowdfunding geeft die mogelijkheid.

110.000 mensen investeerden mee via CrowdAboutNow, samen brachten zij 100 miljoen euro bij elkaar voor plannen van ondernemers. De gemiddelde investering op het platform ligt op 1.000 euro, een laag bedrag, maar met een grote groep het bedrag bij elkaar brengen, dat is juist waar het om draait.

De beslissende investering waarmee de 100 miljoen werd aangetikt ging naar Rechtstreex, een voedselbedrijf dat zich inzet voor een korte voedselketen en producten van de lokale boer rechtstreeks verkoopt aan consumenten in de stad. 635 mensen investeerden mee in het bedrijf.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.