Ads Top

Evi van Lanschot zet volgende stap met Evi Pensioen

Evi van Lanschot, de online beleggingsdienstverlener van Van Lanschot Kempen, betreedt de intermediaire markt voor pensioenbeleggen. Daarmee kunnen onafhankelijke financieel adviseurs de pensioenoplossingen van Evi rechtstreeks aanbieden aan klanten. Ook kunnen zij gebruik maken van de kennis en dienstverlening van Evi op het gebied van pensioenbeleggen in de derde pijler.

Als gespecialiseerde online beleggingsdienstverlener, biedt Evi klanten van onafhankelijke financieel adviseurs de mogelijkheid om op basis van hun specifieke situatie invulling te geven aan hun toekomstplannen. Hierbij bieden we niet alleen digitale tools, maar helpen we de klant ook bij het afsluiten van het product. Zo kan de adviseur zich richten op een persoonlijk pensioenadvies aan de klant, met alle aandacht die daarbij nodig is.’

Vanaf 21 augustus is het mogelijk voor onafhankelijke financieel adviseurs om het Evi Pensioen-beleggingsproduct aan te bieden. Een team van Evi-accountmanagers staat klaar om hen te ondersteunen als dat nodig is. Daarnaast is er een Evi-klantenserviceteam beschikbaar om de klanten van de financieel adviseur persoonlijk te helpen bij de onboarding en overige vragen. Dat geeft adviseurs de ruimte om zich vooral te concentreren op de relatie met de klant en het geven van financieel advies, terwijl Evi de administratie en het proces regelt.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.