Ads Top

Apple's Tap to Pay nu beschikbaar in Nederland

Apple introduceert Tap to Pay op de iPhone in Nederland. Hierdoor kunnen 'miljoenen winkeliers', van kleine tot grote bedrijven, volgens Apple hun iPhone gebruiken om betalingen via Apple Pay, contactloze creditcards, bankpassen en andere digitale portemonnees veilig te accepteren.

Adyen en SumUp zijn de eerste betaalplatforms die Tap to Pay op iPhone aanbieden aan hun Nederlandse zakelijke klanten, en binnenkort volgen ook Klearly, myPOS, Pay, Rabobank, Revolut, Stripe, Viva Wallet en Worldline.

Adyen werkt samen met NewStore en New Black om een breed scala aan bedrijven te ondersteunen, waaronder het cosmeticamerk Rituals. Tap to Pay op iPhone zal de komende weken ook worden uitgerold naar Apple Store locaties in Nederland.

Met Tap to Pay op iPhone kunnen verkopers contactloze betalingen accepteren via een ondersteunende iOS-app op een iPhone Xs of nieuwer. Bij het afrekenen vraagt de winkelier de klant om diens iPhone of Apple Watch met Apple Pay, contactloze creditcard of andere digitale portemonnee in de buurt van de iPhone van de winkelier te houden om te betalen.

Alle transacties met Tap to Pay op iPhone worden versleuteld. Net als bij Apple Pay weet Apple niet wat er wordt gekocht of wie het koopt.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.