Ads Top

MeDirect biedt nu 2,75% spaarrente

Online bankplatform MeDirect breidt uit met het nieuwe spaarproduct MeSave, met een spaarrente van 2,75 procent per jaar.

De nieuwe IBAN-spaarrekeningen van het online bankplatform kennen geen beperkingen zoals een minimale of maximale storting en er kan altijd worden bij- of afgeschreven. De introductie van spaarrekeningen is een volgende stap in het verwezenlijken van de missie van MeDirect om vermogensopbouw toegankelijk te maken voor iedereen.

Ondanks de huidige rentestanden zijn veel grootbanken terughoudend met het verhogen van spaarrentes. Dit maakt sparen minder aantrekkelijk dan het zou kunnen zijn en het beperkt voor veel mensen de mogelijkheden om hun geld aan het werk te zetten. MeDirect vindt dat sparen een effectieve manier van vermogensopbouw moet zijn en biedt daarom vanaf vandaag spaarrekeningen met een rente van 2,75 procent per jaar. De online bank breidt met MeSave het dienstenpalet uit en biedt nu niet alleen een voordeel aan beleggers, maar ook aan mensen die willen sparen.  

Met de introductie van het product MeSave biedt MeDirect klanten de mogelijkheid om een spaarrekening te openen met een eigen IBAN. Hierdoor kunnen klanten vanaf hun spaarrekening veilig en rechtstreeks geld ontvangen en verzenden. De rente die klanten ontvangen op hun spaargeld wordt halfjaarlijks uitgekeerd en deposito’s staan onder de gebruikelijke garantie tot €100.000. Ook gelden er geen beperkingen met betrekking tot minimale of maximale stortingen.

De toevoeging van MeSave aan de Wealth Superapp van MeDirect is de meest recente stap die de digitale bank genomen heeft om brede en toegankelijke service aan te bieden. Naast sparen kunnen klanten zelf beleggen met MeSolo, of gebruik maken van vermogensbeheer met MeManaged. Met die laatste oplossing kan iedereen al beleggen met een actief beheerde portefeuille en een inleg vanaf 2.000 euro. In tegenstelling tot de grootbanken en private banks, kunnen beginnende beleggers met een kleinere portefeuille bij MeDirect terecht.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.