Ads Top

N26 integreert iDEAL

Meer dan 300.000 N26-klanten in Nederland kunnen vanaf vandaag online betalen met iDEAL vanaf hun N26-account. De komende weken zal iDEAL geleidelijk aan breder beschikbaar worden gesteld.  

De online bank biedt met deze integratie naar eigen zeggen een 100% digitale bankervaring voor N26-klanten in Nederland.

N26-klanten hebben ook de mogelijkheid om online te betalen met hun N26-app, zonder dat ze de bankgegevens van de ontvanger hoeven te kennen. Betalingsgegevens worden automatisch ingevuld in de N26-app door het scannen van een QR-code of via een betaallink op de e-commerce website. Klanten controleren en bevestigen vervolgens de betaling binnen hun app, waarna het geld via een reguliere SEPA Credit Transfer naar de rekening van de ontvanger wordt overgemaakt.

Om deze SEPA Credit Transfer op gang te brengen, ontvangt N26 van iDEAL alle relevante gegevens van de ontvanger, zodat de vereiste nalevingscontroles kunnen worden uitgevoerd en de gevraagde betaling plaatsvindt. Bovendien stelt de integratie met iDEAL klanten ook in staat om peer-to-peer betalingsverzoeken uit te voeren via Tikkie, de meest populaire peer-to-peer betalingsservice in Nederland, en verschillende bank-apps.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.