Ads Top

Nieuw hypotheekplatform: Neo Hypotheken

Neo Hypotheken lanceert een online hypotheekplatform waarmee klanten sneller, transparanter en zonder papieren stukken binnen enkele uren zekerheid van financiering kunnen krijgen.

Met het nieuwe Neo Hypotheken platform kunnen consumenten eenvoudig de mogelijkheden onderzoeken voor een nieuwe hypotheek. Tevens kunnen consumenten in Nederland eenvoudig en gebruiksvriendelijk zelf een hypotheek online aanvragen of met behulp van een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Neo Hypotheken biedt een volledig digitale en papierloze klantreis waarbij consumenten en onafhankelijke hypotheekadviseurs optimale transparantie rond het aanvraagproces hebben en snel zekerheid van financiering krijgen. Zodra een consument gekozen heeft voor Neo Hypotheken is ook het beheerproces volledig digitaal ingericht inclusief bouwdepot declaraties en, indien van toepassing, het delen van data met de onafhankelijke hypotheekadviseurs zodat dezelfde digitale ervaring ook na het afsluiten van de hypotheek wordt ervaren.


Naast de digitale invalshoek biedt de Neo Hypotheken propositie ook goede productvoorwaarden, zoals 100% boetevrij aflossen met eigen geld, automatische rentedaling door aflossing, financiering van bouw in eigen beheer, een hypotheek aanvragen met familieleden, een versimpelde verhuisregeling, een langere overbruggingsperiode, hypotheek afsluiten op basis van de arbeidsmarktscan en tot 90% LTV kan een desktop taxatie gebruikt worden. Ook verduurzaming van de woning wordt maximaal ondersteund middels de EBB en EBV regeling en een specifiek Duurzaamheidsdepot.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.