Ads Top

Insify haalt 10 miljoen euro op in verlenging Series A

Insify, de in Amsterdam gevestigde insurtech voor zzp’ers en mkb’s, heeft een extra financiering van tien miljoen ontvangen. Deze tien miljoen is afkomstig van een verzameling investeerders. Hiermee komt het totale kapitaal van de Series A-investeringsronde op een indrukwekkende 25 miljoen euro.

De aanvullende investeringsronde werd geleid door Munich Re Ventures (MRV). MRV werd daarin bijgestaan door onder meer Opera Tech Ventures en voormalig Formule 1-wereldkampioen Nico Rosberg. Met dit nieuwe kapitaal heeft Insify als doel om het bestaande aanbod van zakelijke verzekeringsproducten verder te optimaliseren en uit te breiden.

Dankzij de investeringen heeft Insify een aanzienlijke groei kunnen realiseren. Hierbij is het klantenbestand van 1.500 klanten naar meer dan 10.000 klanten gestegen. Ook heeft Insify zijn eigen arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) in Nederland geïntroduceerd.

Naast de uitbreiding van het klantenbestand en de ontwikkeling van de AOV in Nederland, wil Insify met de verlenging van de Series A-investering ook in Duitsland en Frankrijk hoge ogen gooien.

Naast de nieuwe investeerders, namen ook bestaande investeerders deel aan de aanvullende investeringsronde. Accel, die de Series A leidde, Frontline Ventures en het Berlijnse Visionaries Club - een netwerk van tech-ondernemers (waaronder Mollie-oprichter Adriaan Mol) waren daarbij betrokken.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.