Ads Top

De Hypotheekshop introduceert als eerste keten volledig gerobotiseerd advies voor starters

De starter op de huizenmarkt kan vanaf nu 24 uur per dag hypotheekadvies krijgen van een robot. Hiermee integreert De Hypotheekshop als eerste adviesketen volwaardig online advies in de dienstverlening.

Door alle kennis van de markt te combineren met de voorwaarden van alle geldverstrekkers ontvangt de starter een compleet hypotheekadvies dat is toegespitst op zijn persoonlijke situatie. Met gerobotiseerd advies komt De Hypotheekshop tegemoet aan de wens van starters om op een laagdrempelige en makkelijke manier hypotheekadvies in te winnen op het moment dat het hen uitkomt.

Het gerobotiseerde hypotheekadvies, ook wel de "Online Hypotheekmodule" genoemd, is ontwikkeld om de onervaren starter op de woningmarkt van zo veel mogelijk gemak te voorzien, in zo min mogelijk tijd en op een zo prettig mogelijke manier. Heeft de starter toch graag persoonlijk contact met een hypotheekadviseur, kan dat alsnog.

Starters kunnen zo vaak als ze willen berekeningen laten uitvoeren wanneer ze zich oriënteren op een woning. De Online Hypotheekmodule maakt namelijk de leenruimte en daarmee de maandlasten inzichtelijk, zodat starters weten welk bod ze op een woning kunnen doen. Daarbij wordt uitgebreid rekening gehouden met alle benodigde persoonlijke gegevens en het uitgavenpatroon. En mocht de hypotheekrente ineens stijgen of de starter toch op een ander huis willen bieden, dan is het mogelijk om online de gegevens aan te passen en een nieuwe berekening te maken.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.