Ads Top

Anyone.com onthult een nieuw hypotheekmodel

Anyone.com heeft naar eigen zeggen hét antwoord onthuld op de wereldwijde crisis in de betaalbaarheid van woningen. De Anyone Hypotheek. Dit nieuwe model is ontworpen om de steeds breder wordende kloof tussen inkomensstagnatie en torenhoge huizenprijzen te overbruggen. Het belooft het eigenwoningbezit weer toegankelijk te maken. Vooral voor de groep die momenteel achterblijft: starters en huishoudens met lagere inkomens.

Het Anyone Hypotheek Model introduceert een gedeelde eigendomsstructuur, waarbij de hypotheekverstrekker tot 49 procent van (de waarde) van het huis bezit en de huiseigenaar ten minste 51 procent. Door dit model wordt de schuldenlast voor huiseigenaren drastisch verminderd. Ook brengt het de belangen van huiseigenaren en hypotheekverstrekkers op één lijn, waardoor een meer duurzame en stabielere hypotheekmarkt zal ontstaan.

In tegenstelling tot traditionele financieringsmethoden, maakt de Anyone Hypotheek een einde aan het door rente gedomineerde model. Het koppelt het financiële rendement voor kredietverstrekkers rechtstreeks aan de stijging van de huizenprijzen, waardoor voor beide partijen een win-win scenario ontstaat. Het biedt de enorm sterk groeiende groep potentiële huiseigenaren, die zich momenteel buitengesloten voelen, immers betaalbare financieringsopties, terwijl daarnaast de investeringen van kredietverstrekkers zowel veiliggesteld als winstgevend zijn.

De Anyone Hypotheek vormt een keerpunt in de hypotheekverstrekking. Hij zal aanbieders dwingen om te innoveren en hun aanbod af te stemmen op de financiële realiteit van de huidige aspirant-huiseigenaren.

Het bedrijf zoekt nu samenwerking met hypotheekverstrekkers in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Spanje en de VS, zodat het Anyone Hypotheek Model in 2024 wereldwijd op internationale schaal kan worden uitgerold en zo een een maximale impact te bereiken.

In aanvulling op het Anyone Hypotheek Model, overweegt Anyone.com ook andere innovatieve modellen, waaronder Shared Equity Hypotheken, Rent-to-Own en Duurzaamheid-Hypotheken. Elk model met een uniek potentieel en allemaal erop gericht om het eigenwoningbezit toegankelijker en financieel haalbaarder te maken. Het bedrijf hoopt ook anderen te inspireren om nieuwe modellen te bedenken, waardoor het bezit van een huis, voor miljoenen mensen over de hele wereld, geen mythe maar realiteit zal worden. 

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.