Ads Top

BUX verhoogt rentevergoeding naar 2,30%

BUX, Europa's snelst groeiende neobroker, verhoogt per 1 juli de rentevergoeding op niet-geïnvesteerd contant geld van 2,01% naar 2,30% voor alle klanten. De wijziging is een gevolg van de aankondiging van de Europese Centrale Bank (ECB) om de rente verder te verhogen.

Door de renteverhoging hebben klanten die op zoek zijn naar een veilige plek om hun geld te beleggen een hoger gegarandeerd rendement. Voor hen, en zeker voor degenen die het de afgelopen jaren financieel lastig hadden vanwege de lage rente, is BUX toegewijd de best mogelijke beleggingsmogelijkheden te bieden.

De nieuwe rentevergoeding betekent dat klanten van BUX een hoger rendement krijgen over hun niet-geïnvesteerde geld tot 25.000 euro, waardoor hun vermogen sneller groeit. Ook is de stijging van de rentevergoeding een volgende stap om ervoor te zorgen dat BUX een van de toonaangevende online beleggingsplatforms in Europa blijft.

De Amsterdamse neobroker begrijpt hoe belangrijk het is om klanten een transparant, veilig en concurrerend beleggingsplatform te bieden en deze verhoging van de rentevergoeding is slechts één van de vele manieren waarop BUX dit blijft doen.

BUX werkt samen met een zeer ervaren partner. ABN AMRO Clearing Bank N.V. houdt je geld aan en zorgt ervoor dat je geld is beschermd tot 100.000 euro onder de voorwaarden van het Deposito Garantie Stelsel (DGS).

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.