Ads Top

Verbond en Plug and Play Insurtech lanceren Open Insurtech-programma in Nederland

 

Het Verbond van Verzekeraars start samen met het wereldwijde open innovatieplatform Plug and Play Tech Center uit Silicon Valley een Insurtech-programma in Nederland. De focus ligt op het samenwerken met zogenoemde insurtech startups om zo nieuwe datagedreven producten en diensten te introduceren.

Het programma sluit aan op bestaande Plug and Play platforms in Silicon Valley, Tokio, Singapore, Peking en München en verbindt wereldwijde innovatietrends met lokale en nationale behoeften en strategieën.

Het programma voor de leden van het Verbond kent twee invalshoeken: een collectief open innovatieprogramma en individueel programma waar leden zich voor kunnen aanmelden.

De eerste invalshoek richt zich op het signaleren en verkennen van trends, het delen van best practices en het leren anticiperen op startups. Om zo de meest ontwrichtende technologieën in kaart te brengen vanuit kennisuitwisseling.

Met het individuele programma richt Plug and Play zich op verzekeraars door ze te ondersteunen bij specifieke uitdagingen via de creatie van klantwaarde en het leveren van maatwerk. Thema's en aandachtsgebieden in het programma raken de hele waardeketen en richt zich op onder meer op Open Insurance, duurzaamheid, embedded verzekeringen, regtech, sancties, fraude/risico's en mobiliteit.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.