Ads Top

Swishfund gaat live met °neo , het cloud-native core banking-platform van Five Degrees (i.m.)

Swishfund, opgericht in 2016, heeft als doel om ondernemers op een zo efficiënt en flexibel mogelijke manier toegang toe geven tot financiering. Het helpen van MKB-ondernemers bij  het realiseren van groei, waarde creatie en het benutten van marktkansen staat hierin centraal. Het bedrijf is een van de koplopers in het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsfinancieringen en is een van de eerste fintech kredietverstrekkers in Nederland. Sinds 2018 verstrekt Swishfund ook zakelijke leningen in het Verenigd Koninkrijk, en ook hier groeit het bedrijf in een snel tempo.

°neo stelt Swishfund in staat om het aanbod aan flexibele financiële producten fors uit te breiden. In de eerste zes jaar van haar bestaan is Swishfund uitgegroeid tot een zeer succesvol label in de markt voor MKB-leningen, met indrukwekkende groeicijfers. De technologie van °neo maakt het Swishfund mogelijk om in verschillende markten snel op te schalen met haar dienstverlening.

°neo is een cloud-native core banking-platform voor banken en kredietverstrekkers die op zoek zijn naar een SaaS-oplossing voor lening beheer en levert werkelijk innovatieve proposities aan zijn klanten. Het combineert diepgaande kennis van bankieren met uitstekende technologische expertise. °neo gebruikers profiteren van een next-generation core-banking systeem dat granulariteit op bankniveau biedt in combinatie met uitgebreide gegevensbeheermogelijkheden en een code-less configuratie.
Het °neo best-in-class ecosysteem helpt banken hun time-to-market te verkorten door gebruik te maken van andere fintech-aanbieders, waardoor het makkelijker wordt om extra functionaliteiten te combineren en verbeteren.

Five Degrees, opgericht door bankiers in 2010, is al meer dan tien jaar een koploper in het leveren van next-generation banktechnologie. Klanten van de core-banking provider bestaan uit banken en kredietverstrekkers in Europa en Noord-Amerika met een grote digitale ambitie.

Jeroen Sonsma, CEO Swishfund: 'Bij Swishfund is het ons doel om ondernemers extreem snel en gemakkelijk toegang te geven tot zakelijke financiering. Om aan deze eisen te kunnen voldoen werken we met de nieuwste technologieën in de markt. Het °neo platform biedt ons de kans een enorme efficiencyslag te maken en geeft ons de mogelijkheid een moeiteloze ervaring te bieden aan klanten die een lening aanvragen. Dit gaat ons zeker helpen om meer klanten te bereiken, aan ons te binden, en bestaande klanten te behouden. Door de aard van het platform zijn we in staat om de infrastructuur volledig aan te passen op onze behoeften. Deze migratie is een grote stap naar verdere professionalisering en schaalbaarheid van onze organisatie. We kunnen onze klanten een nog eenvoudiger aanvraag- en goedkeuringsproces bieden via onze websites www.swishfund.nl en www.swishfund.co.uk. Door °neo te integreren kunnen we ons meer focussen op waar we goed in zijn, namelijk het aanbieden van snelle, flexibele en passende oplossingen.’

Jeffrey Severijn, CEO °neo: ‘Na tien jaar innovatieve core-banking technologie te hebben geleverd, vinden we het geweldig om Swishfund als °neo klant te hebben. We zijn enorm trots dat Swishfund onze cloud-native core banking oplossing vertrouwd en heeft omarmt. En hoewel onze developer portal, die toegang biedt aan makkelijk te gebruiken selfservice documentatie, de implementatie voornamelijk gefaciliteerd heeft zetten we ons volledig in om Swishfund alle nodige ondersteuning te bieden zodat ze hun zakelijke doelen kunnen blijven bereiken door gebruik te maken van ons platform.’

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.