Ads Top

Achmea neemt Tiptrack over van AWVN


Achmea en de Algemene Werkgeversvereniging Nederland (AWVN) hebben overeenstemming bereikt over de overname van Tiptrack BV door Achmea.

Tiptrack is een digitaal platform dat werkenden kunnen gebruiken om te leren en ontwikkelen. Werkgevers kunnen de diensten op het platform aanbieden aan hun medewerkers.

AWVN ontwikkelde Tiptrack vanaf 2016 als een interactieve online tool voor werkenden én werkgevers. De tool is gebouwd op de vijf pijlers van duurzame inzetbaarheid: werk, ontwikkeling, gezondheid, geldzaken en werk-privébalans. Tiptrack faciliteert werkenden om zelf de regie te voeren over hun eigen duurzame inzetbaarheid en daarmee hun eigen loopbaan. Momenteel maken ruim 90.000 werknemers gebruik van Tiptrack, dat wordt aangeboden via 50 werkgevers.

Het belang van investeren in alle facetten van duurzame inzetbaarheid is evident en is een belangrijk onderdeel in alle gesprekken tussen werkgevers en werknemers. Dat zien we bijvoorbeeld terug in budgetten die zijn vastgelegd in cao’s. Daarnaast stelt de rijksoverheid subsidies beschikbaar, zoals STAP (Stimulering van de Arbeidsmarkt Positie) en MDIEU (Maatwerkregeling duurzame inzetbaarheid en eerder uittreden).

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.