Ads Top

Digitale verzekeraar Insify biedt nieuwe generatie commerciële verzekeringen nu ook aan Duitse mkb

Insify, het digitale end-to-end verzekeringsplatform voor Europese ondernemers, start in Duitsland. In februari kondigde het bedrijf een Series A-financieringsronde van 15 miljoen euro aan, geleid door Accel. Vier maanden later vindt de internationalisering plaats, te beginnen in Duitsland.

Duitse ondernemers en mkb-bedrijven in de e-commerce, retail, bouw, advies, IT en schoonheidsindustrie hebben nu ook onbeperkt toegang tot de op maat gemaakte verzekeringsproducten van het Amsterdamse Insify.

Via het digitale end-to-end verzekeringsplatform worden binnen enkele minuten een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, beroepsaansprakelijkheidsverzekering of inventaris- en goederenverzekering afgesloten. Terwijl jaarcontracten en jaarlijkse premiebetalingen de industriestandaard zijn, biedt Insify maandelijkse betalingen en dagelijks opzegbare polissen. Bovendien is Insify de enige verzekeraar die meerdere bedrijfsactiviteiten op één polis bundelt, bijvoorbeeld in het geval van een online marketeer die ook een online winkel runt.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.