Ads Top

Nieuw vermogens crowdfundingplatform van start

Na meer dan twee jaar ontwikkeling en meer dan 300.00euro aan investeringen in het project, start het nieuwe crowdfundingplatform CrowdedHero zijn activiteiten in de EU. CrowdedHero is een nieuwe oplossing die bedrijven helpt kapitaal en expertise aan te trekken voor verdere ontwikkeling. Het biedt ook aan iedereen de kans om investeerder te worden in een bedrijf met een veelbelovend groeipotentieel.

De oprichters van CrowdedHero merken op dat snelgroeiende bedrijven in de Baltische staten en andere snelgroeiende EU-landen tot nu toe geen toegang hadden tot vermogenscrowdfunding en dat de financiële drempel voor degenen die wilden investeren in groeiende bedrijven te hoog was. Het CrowdedHero-platform maakt het mogelijk om te investeren in gevestigde bedrijven en de investeringen actief te beheren.

Iedereen kan investeerder worden bij CrowdedHero, mits de totale investering via het platform 100 euro of meer bedraagt. Met een account op CrowdedHero krijg je toegang tot een breed scala aan projecten die op zoek zijn naar fondsen. Alle projecten die op het platform aanwezig zijn, zijn zorgvuldig geselecteerd door professionals na een grondige analyse van de financiële- en juridische aspecten van het bedrijf, evenals het groeipotentieel van het bedrijf.

De deskundigenpool van CrowdedHero bestaat uit zowel plaatselijke als internationale professionals met langdurige ervaring in de detailhandel, e-commerce, productenfabricage, financiële technologie, IT&T, de energiesector en andere gebieden.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.