Ads Top

Afhandeling compensatieregeling ABN

ABN AMRO roept komende week in een groot aantal landelijke en regionale media oud-klanten op zich aan te melden voor de compensatieregeling voor consumenten die in het verleden te veel rente hebben betaald.

Het betreft klanten die een doorlopend krediet met variabele rente hadden bij ABN AMRO, ICS en ALFAM (waaronder DEFAM, Credivance en Alpha Credit Nederland) en daar nu geen klant meer zijn.

De oproep vloeit voort uit de overeenstemming die ABN AMRO en de Consumentenbond bereikten over een compensatieregeling op 5 september 2021. Klanten worden automatisch benaderd als zij in aanmerking komen voor compensatie. Ook als zij geen actief doorlopend krediet meer hebben. Voor oud-klanten is afgesproken dat zij zich online kunnen aanmelden waarna de bank zal beoordelen of zij in aanmerking komen voor compensatie.

Oud-klanten kunnen zich op de website van ABN AMRO Bank aanmelden via een speciaal formulier: www.abnamro.nl/compensatie-oud-klanten. Hier is ook meer informatie te vinden over de regeling en de procedure. ABN AMRO Bank verwacht oud-klanten in 2023 te informeren over hoe de verdere afhandeling eruitziet.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.