Ads Top

Nieuwe directeur voor VEB

 

Gerben Everts wordt per 1 oktober directeur van European Investors-VEB (VEB). Het aantreden van allround bestuurder Everts markeert een nieuwe fase in de expansie van de belangenvereniging van beleggers.

Gerben Everts (50) was ruim negen jaar bestuurder bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en eerder onder meer werkzaam bij APG, de Europese Commissie en het ministerie van Financiën. Hij volgt Paul Koster op die zijn termijnen bij de VEB daarmee voltooit.

Paul Koster blijft op verzoek van de raad van commissarissen komende tijd beschikbaar om te adviseren, zodat de opgedane kennis  en ervaring van zeven jaar directeurschap optimaal benut kan worden voor de vereniging.

Aanstaand directeur Everts heeft zich gecommitteerd aan de strategie van VEB, waarin een belangrijke rol zal zijn weggelegd voor de Europese uitbouw van activiteiten. Deze ontwikkeling is onvermijdelijk nu beleggers en kapitaalmarkten steeds internationaler opereren. Ook de energietransitie en de gevolgen daarvan voor beleggers en ondernemingen vereisen een Europese blik.

1 opmerking:

 1. Hallo dames en heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

  Heeft u een zakelijke lening, Persoonlijke lening, Hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? Als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We verlenen allerlei soorten leningsdiensten, inclusief leningen op lange en korte termijn. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een rechtstreeks bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang onmiddellijk een reactie.

  Wij zijn een allesomvattende financiële dienstverlener en we doen er alles aan om u te helpen bij het verwezenlijken van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het op de meest effectieve en snelste manier aanbieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan particulieren en bedrijven.

  Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
  * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
  * Flexibel bedrag - U bepaalt zelf hoeveel u wilt lenen.
  * Snelle Directe Financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
  * Flexibele rente - Betaalbare rente van 3%.
  * Hoge goedkeuringspercentages - U heeft 99,9% kans om de lening te krijgen
  * Flexibele aflossing - U kiest de aflossingsdatum, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
  * Eenvoudige online aanvraag.
  * Persoonlijke begeleiding en expertise.
  * Geen verborgen kosten

  Loop geen kans mis door gebrek aan financiële middelen. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we tal van individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

  Voor meer informatie over onze leningaanbieding, stuur ons alstublieft uw leningaanvraag via
  E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp/Telegram: +447903159998

  Tussenpersonen/adviseurs/makelaars zijn welkom om hun klanten mee te nemen en zijn 100% beschermd. In volledig vertrouwen werken we samen in het voordeel van alle betrokken partijen.

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.