Ads Top

MijnGeldzaken introduceert Nibud vergelijking


MijnGeldzaken.nl introduceert de Nibud-vergelijking als toevoeging op het online huishoudboekje. Alle transacties van de gebruiker bij verschillende bankrekeningen worden via PSD2 ingelezen en gecategoriseerd. Daarna worden de werkelijke uitgaven vergeleken met de referentiecijfers van Nibud. Daarbij wordt onder andere rekening gehouden met het inkomen, de gezinssamenstelling en de woonsituatie. Per categorie wordt getoond of er bespaard kan worden.

Deze nieuwe functie is toegankelijk voor consumenten via de website MijnGeldzaken.nl, maar wordt ook gebruikt door budgetcoaches en financieel adviseurs.

MijnGeldzaken biedt gebruikers de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de huidige financiële situatie (huishoudboekje) en de toekomstige financiële situatie (financiële planning). Daarbij begint het altijd bij een helder beeld van het huidige uitgavenpatroon. Dankzij de koppelingen met de banken (PSD2), de Belastingdienst en Mijnpensioenoverzicht wordt in MijnGeldzaken snel een beeld gegeven van de gehele financiële situatie van een huishouden. Effecten van veranderingen in inkomen, wonen en gezinssamenstellingen op het bestedingspatroon kunnen inzichtelijk worden gemaakt.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.