Ads Top

'Dogecoin en Cardano in opmars in Nederland'

Cryptobeleggers hebben ondanks de schommelingen van de markt in het derde kwartaal van dit jaar hun vertrouwen behouden, zo blijkt uit data van eToro.

Uit de gegevens blijkt dat Ripple in het derde kwartaal, net als in het tweede kwartaal, nog altijd de meest populaire cryptomunt is; direct gevolgd door Bitcoin. Daarnaast laat Dogecoin een ongelooflijke groei zien met een toename van 7627 procent op kwartaalbasis. Per eind september vormen Ripple, Bitcoin en Cardano de top drie, met Cardano als opvallende nieuwkomer.

Het laatste kwartaal is er ontzettend veel veranderd in de cryptowereld. Beleggers zijn van een bullrun periode overgegaan naar een situatie waar sprake is van meer rust en weloverwogen aan- en verkopen. De recente beslissing van China om cryptotransacties te verbieden zorgde voor onzekerheid. Maar er was ook ander belangrijk nieuws, zoals Cardano's Alonzo hardfork en Ethereum's London-upgrade, waardoor beide netwerken meer functionaliteit en schaalbaarheid hebben gekregen.
 
Andere interessante ontwikkelingen zijn zichtbaar rondom Shiba Inu en TRON. Shiba Inu is namelijk pas eind juli aan het eToro platform toegevoegd en haalt met zijn 15e plek in de wereldwijde rangschikking niet de wereldwijde top 10 van eToro’s cryptoassets terwijl het in Nederland op positie 8 staat. Daarnaast is TRON opgekropen van positie 12 in het tweede kwartaal naar positie negen in het derde kwartaal met een toename van 436 procent.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.