Ads Top

Neo-broker Trade Republic kondigt intrede op Nederlandse markt aan

Europa's grootste neo-broker Trade Republic opent zijn wachtlijsten voor klanten in Nederland en Italië, op dezelfde dag van zijn officiële lancering in Spanje.

Trade Republic werd opgericht in 2015 en was de eerste broker die beleggingen zonder commissie aanbood in Duitsland. Vandaag is het een van de grootste neo-brokers in Europa.

Sinds zijn lancering in mei 2019 heeft Trade Republic zijn productaanbod voortdurend uitgebreid. Het huidige aanbod omvat aandelen, indexfondsen (ETF's), cryptomunten en derivaten, naast 4.000 gratis aandelen- en ETF-spaarplannen die zijn ontworpen voor vermogensopbouw op lange termijn.

Het bedrijf claimt 1 miljoen klanten die de app van Trade Republic als hun startschermapp gebruiken en samen een totaal vermogen van 6 miljard euro hebben opgebouwd.

Als Duitse bankinstelling staat Trade Republic onder toezicht van de Deutsche Bundesbank (de Duitse centrale bank) en BaFin (de Duitse financiële toezichthouder). Trade Republic biedt zijn klanten een depositogarantie van maximaal 100.000 euro.

Trade Republic rekent geen commissie aan maar slechts een vast bedrag van één euro per transactie, ongeacht de omvang van de order of het verhandelde aandeel, om zijn externe kosten te dekken. Klanten hebben toegang tot aandelen van bedrijven uit de hele wereld, realtime gegevens, prijsalerts en een breed scala aan ordertypes. Bovendien profiteren ze van verlengde openingstijden: van 7.30 tot 23.00 uur.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.