Ads Top

BNP Paribas Fortis en Climact sluiten partnerschap

BNP Paribas Fortis en Climact – een Belgisch bedrijf dat ondernemingen, overheden en andere organisaties helpt bij hun transitie naar een duurzame koolstofvrije samenleving – sluiten een strategisch partnerschap

Bedrijfsklanten van de bank kunnen een beroep doen op de diensten van Climact, dat instaat voor een grondige analyse van de klimaatvoetafdruk en concreet toepasbare oplossingen aanreikt voor een verduurzaming van de activiteiten.

teeds meer bedrijven zien kansen in de ‘verplichte’ transformatie naar een koolstofvrije economie. Om die bedrijven bij te staan, biedt BNP Paribas Fortis al een gericht ‘groen’ aanbod aan.

BNP Paribas Fortis wil nu nog een stap verder gaan om zijn klanten te helpen. Om die reden gaat de bank een partnerschap aan met Climac.

De diensten van Climact zijn 'perfect complementair' met de adviezen van het Sustainable Business Competence Centre van BNP Paribas Fortis. Dat laatste informeert klanten over belangrijke duurzaamheidstrends, toetst de financiële haalbaarheid van specifieke projecten en denkt met de klant mee over de evolutie van het businessmodel.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.