Ads Top

eToro voegt ATOM, GRT, CRV en 1INCH toe aan crypto-aanbod

 

eToro, het wereldwijde multi-asset investeringsplatform, heeft vier nieuwe cryptoassets toegevoegd. Met de introductie van Cosmos (ATOM), The Graph (GRT), Curve (CRV) en 1inch (1INCH) bestaat het aanbod van beleggingsplatform eToro nu uit 36 cryptoassets.
 
Cosmos is een ecosysteem van blockchains opgezet als een 'internet van blockchains'. Beleggers in het ATOM-token helpen om het netwerk veilig te houden, waar ze ook beloond voor worden in de betaling van transactiekosten en andere uitgekeerde staking-beloningen.
 
GRT is een crypto die aan de basis ligt van een indexeringsprotocol, ontworpen om blockchaingegevens te organiseren en gemakkelijker toegankelijk te maken voor gebruikers. Gebruikers van het platform moeten GRT-tokens hebben, omdat de crypto de betrouwbaarheid van de op het platform georganiseerde data waarborgt. In ruil daarvoor verdienen zij een deel van de fees van het netwerk.
 
CRV is een op Ethereum gebaseerde token dat de gedecentraliseerde exchange Curve.fi (DEX) aandrijft. Het DEX-protocol maakt de uitwisseling tussen gebruikers van ERC-20 tokens, zoals stablecoins, gemakkelijker.
 
Het 1inch Network is ook een DEX die liquiditeit verzamelt en de best mogelijke koers biedt op verschillende op blockchain gebaseerde token-swaps. Gebruikers van het token kunnen deelnemen aan het onderhouden en de verdere ontwikkeling van de exchange.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.